Σίγουρη λύση - ολοκληρωμένη ασφάλιση

Παρουσίαση

Θεωρούμε την ασφάλιση μία σπουδαία δραστηριότητα που οι λειτουργίες της καθημερινά βοηθούν χιλιάδες ανθρώπους να αποκατασταθούν από  τυχαία και απρόβλεπτα γεγονότα.  Επιδιώκουμε, καθημερινά να φροντίζουμε όσους επιλέγουν το γραφείο μας για την ασφαλισή τους. Η φροντίδα για εμάς έχει δύο άξονες, την

  1. ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΥΣΗ : όταν μας χρειαστείτε θα είμαστε μαζί σας με την σιγουριά που προσφέρουν καταξιωμένες ασφαλιστικές εταιρίες.
  2. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ: Η αξία των χρημάτων σας είναι σημαντική , φροντίζουμε λοιπόν να δίνουμε αξία στα χρηματά σας με πολλές παροχές και ωφελήματα.

Υπεύθυνος γραφείου είναι ο Αλέξανδρος Β. Ιωάννου, πιστοποιημένος ασφαλιστικός πράκτορας, εισήλθε στον ασφαλιστικό χώρο το 1999, συνεχίζοντας την πορεία που ξεκίνησε από τον Βασίλειο Ιωάννου. Κύριος  στόχος  μας είναι η  παροχή σίγουρων, γρήγορων και επαρκών  ασφαλιστικών προτάσεων στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται για την κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών τους.

Ως ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί πράκτορες, σεβόμαστε απόλυτα τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές ετιαρίες αλλά δεν δεσμευόμαστε από αυτές. Μπορούμε λοιπόν  να παρουσιάζουμε  τα ασφαλιστικά προοιόντα των συνεργαζόμενων εταιριών αναλυοντάς όλες τις παραμέτρους στον ασφαλισμένο. Προσθέτουμε αξία στο ασφαλιστηριό σας από την άμεση ενημέρωση που έχουμε για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά, από την εμπειρία 34 ετών, από τον σύγχρονο τρόπο εργασίας μας που αυξάνει τα οφέλη των ασφαλισμένων μας και μειώνει τους χρόνους αποζημίωσης τους. Η αφοσίωση των εκατοντάδων ασφαλισμένων μας επί σειρά ετών αποτελεί για εμάς την καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των εργασιών μας.